Paulig Coffee,  R-kioskiltamme

Esittelemme tässä kahvilaatumme joita teille tarjoamme kioskeillamme. Lisätietoa: www.paulig.fi

Paulig Café New York
Maku, joka vie suurkaupungin kaduille

New York on tunnettu kahviloistaan ja rikkaasta kahvikulttuuristaan. Kahviloita on joka kadunkulmassa ja ihmiset kulkevat isot take away -kupit käsissään. New Yorkissa kahvia nautitaan isoja määriä kerrallaan ja se kulkee elämän rytmissä mukana.

PAULIG CAFÉ NEW YORK on amerikkalaiseen tapaan keskitummaksi paahdettu kahvisekoituksemme, joka on inspiroitunut suurkaupungin sykkeestä. Jos haluat nauttia vivahteikkaasta kahvista - aamiaisella, brunssilla tai pitkin päivää, tämä paahto on sinulle. Café New York on Latinalaisen - Amerikan arabica-pavuista valmistettu kahvisekoitus. Makeutta kahviin tuo brasilialaiset kahvipavut!

Sopii erinomaisesti

  • Aamupalalle, brunssille tai päiväkahviksi
  • Voidaan valmistaa suodatin- tai pressolaitteella
  • Sopii hyvin Cold Brew -kahviksi

Presidentti Tumma Paahto

Täyteläinen kahvisekoitus, joka vetää jatkuvasti uusia ystäviä puoleensa. Harmonisen ja lempeän sekoituksen salaisuus on tummassa paahdossa ja tarkkaan valituissa kenialaisissa ja eteläamerikkalaisissa pavuissa. Suklaaseen vivahtavan nautinnon viimeistelee pitkään viipyvä pehmeä jälkimaku, joka tekee tästä kahvista hetkesi arvoisen.

Paahtoaste: 3 - Keskitumma Pauligin Presidentti Tumma Paahto on täyteläinen ja suklainen kahvi, hapokkuudeltaan lempeä ja aromikkuudelataan harmoninen. Presidentti Tumma Paahto sopii makupariksi erityisesti suolaisille ja vähemmän makeille leivonnaisille.

Juhla Mokka
Hieno ja täyteläinen tekijöiden kahvi

Juhla Mokka on hieno ja täyteläinen 100 % arabica-kahvisekoituksemme, joka valmistetaan parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan kahvilaaduista.

Tämän Suomen rakastetuimman kahvisekoituksen maku luodaan joka päivä alusta alkaen paahtimollamme Helsingin Vuosaaressa. Juhla Mokka -kahvia on saatavilla tutussa puolen kilon pakkauksessa suodatin- ja pannujauhatuksena, sekä 500 g papupakkauksena ja Cupsolo-laitteeseen sopivana kahvikapselina.

Juhla Mokka kannustaa tekemään asioita, joita rakastat! 54. Juhla Mokka -tekijä, surffari Lauri Heiskari kertoo Juhla Mokan videolla rakkaudestaan Suomisurffausta kohtaan.


Kaikki tämän sivun kuvat ja tekstit on lainattu sivulta  www.paulig.fi. Emme vastaa sisällöstä tai siellä olevista virheistä.